Ben jij een dromer?

Weet jij zeker dat unicorns bestaan?

Geloof je - net als ik - in sprookjes?

Heb jij altijd al een personage uit jouw favoriete film of serie willen zijn? Wednesday? Roodkapje? Zorro?


Weet je dat dat gewoon kan?


Als jij helemaal gaat glunderen bij het idee van een fantasy shoot met (of van) jouw paard of hond, dan ben je op de juiste plek! Pixel Rebel is gek op fantasy en alles waarvan iedereen altijd zegt dat het niet bestaat. (Maar wij weten wel beter he? ;-) )

Boek jij een Fantasy Shoot bij mij? Dan gaan we er samen een onvergetelijk moment van maken! Van te voren bedenken we het concept en tijdens de shoot is er ruimte om te improviseren. Maar het echte werk komt pas na de tijd in de nabewerking. Ik werk jouw concept tot in de puntjes uit zodat het uiteindelijke plaatje helemaal klopt en het eindresultaat helemaal is waar jij al die tijd van droomde!


Dus waar wacht je op? Live your own fairytale!

Speel de hoofdrol in jouw eigen sprookje.


Een sprookje omgezet in échte beelden met jouw kind, hond of paard in de hoofdrol. Volledig uniek en met liefde en zorg gemaakt.

Onderstaande video demonstreert wat ik voor je kan creëren en daarbij is er ook de mogelijkheid om dit tot een daadwerkelijk fysiek boek te maken.


Een impressie van mijn werk

Hoewel ik fantasy shoots het aller leukste vind om te doen, doe ik genoeg andere shoots.

Neem een kijkje, geniet of doe ideeën op voor jouw fotoshoot.

01 / 42

Wat zeggen anderen?

Nynke - Friesian War Horses

Zeg je Daphne, dan zeg je creativiteit en enthousiasme!
Tot nu toe heb ik 2 keer een fantasy shoot met mijn paard bij Daphne gehad en dat gaan er zeker meer worden! Samen met Daphne kijken naar wat we beide graag zouden willen en lukt dat niet? No worry’s, zij heeft al een ander gaaf idee in haar hoofd. Daphne weet altijd die ene foto te maken die je zo graag wilde! Ze is snel met afleveren én in haar contact. Daarnaast voelt meer als shooten met een vriendin dan een ingehuurde fotograaf!

01 / 03

Blog

Hoe Vind je jouw niche?

Hittebestendige honden: 10 tips om de warmte de baas te blijven

Achter de schermen bij een Fenomenale Fantasie Shoot!

Ondertussen op insta....