FAQ

Hoe bereid ik me voor op een shoot?

Na je boeking krijg je van mij een Informatie Gids. Daarin staat alles wat je weten moet over de voorbereiding en wat je kunt verwachten tijdens de shoot.

Kan ik ook met meerdere mensen&paarden tegelijk shooten?

Er zit een maximum aan het aantal dieren en/of mensen tijdens een normale shoot en dit heeft natuurlijk zijn redenen. Heb je een grote groep stalgenoten of vrienden op de hondenclub die allemaal wel foto's willen? Dat is zeker mogelijk. Samen kunnen we een toffe dag organiseren. Neem gezellig contact met me op, dan bespreken we samen wat ik voor jullie kan betekenen.

Wat als mijn dier niet luistert tijdens de shoot en de foto's daardoor mislukken?

Tja, dieren zijn dieren en de kans dat jouw maatje even niet doet jij wilt, is altijd aanwezig. Sterker nog, reken er maar op dat dat gaat gebeuren. Maar no worries, ik heb nog nooit meegemaakt dat een foto niet gemaakt kon worden. Met liefde en geduld krijgen we alles voorelkaar. Vertrouw op mijn ervaring hierin, dan komt het helemaal goed.

Fotografeer je ook kinderen?

Hoewel mijn specialisatie voornamelijk bij het fotograferen van dieren ligt, maak ik ook graag 'uitstapjes' naar kinderfotografie. Heb jij jonge kinderen en wil je ze graag op de Pixel Rebel manier op de foto laten zetten? Neem vooral contact met me op, dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Zijn we geen match? No problem, contact is altijd vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Waar wordt de shoot gehouden?

Dit bepalen we samen. Ik weet natuurlijk wel een aantal mooie locaties, maar misschien heb je zelf een specifieke wens qua locatie?

Doe je ook bruiloften?

Ja ik maak wel eens een zijstapje naar bruisfotografie en dat vind ik hartstikke leuk! Vooral wanneer jullie je paard of hond willen betrekken bij jullie huwelijksfoto's, dan ben je bij Pixel Rebel aan het juiste adres. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Wat als het regent op de dag van de shoot?

Soms is shooten in de regen onwijs mooi hoor. Maar is het echt te nat allemaal, dan verschuiven we de shoot naar een andere dag.

Hoe worden de foto's aangeleverd?

De foto's worden aangeleverd in een persoonlijke online galerie. Hier kun je je foto's bekijken, favorieten maken en eveneens downloaden. Ook kun je Prints en Wall Art bestellen via mij, zodat je altijd verzekerd bent van goed advies en een fantastisch eindproduct.

Hoe lang duurt het voordat de foto's klaar zijn?

Sowieso krijg je altijd binnen 24 uur een Sneak Peek. Dat is een voorproefje die je mag delen met wie je maar wilt. De levertijd voor de overige foto's is afhankelijk van het soort shoot wat we gedaan hebben. Maar ik geef je wel een uiterste datum, dus weet je altijd waar je aan toe bent en hoe lang je nog moet wachten.

Kan ik ook bij jou terecht voor familie shoots?

Sorry, maar nee. Ik ben gestopt met het fotograferen van families, simpelweg omdat mijn hart daar niet ligt. En als ik niet kan fotograferen met heel mijn hart, dan kan ik jou niet bieden waar ik voor sta als fotograaf.

Hoe zit het met evenementen?

Voor evenementen hanteer ik een speciaal tarief in overleg. Ik draag zorg voor het proces van het moment dat de foto gemaakt wordt tot de afhandeling met iedere deelnemer. Het is ook mogelijk om een foto als aandenken voor iedereen te creëren, zoals een groepsfoto met tekst van je evenement erop. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Heb je nog een andere vraag?