• Kunnen de muren van jouw stal ook wel wat sjeu gebruiken?

• Heb je een prachtige kantoorruimte, maar mis je een persoonlijke touch?

• Wil je dat jouw grootste maatje dé eyecatcher wordt van jouw interieur?


Dan is een Wondermooie Watercolor echt iets voor jou!


PS, veel van deze foto's hebben mijn oude 'Framed by D' logo er nog in staan. Daar wordt aan gewerkt.

Ilan

We weten dat de dag ooit komt… Maar toch… Wanneer ons maatje komt te overlijden, voelt dat altijd als veel te vroeg. Duitse Dog Ilan heeft 9 jaar mogen worden, wat een respectabele leeftijd is voor een Duitse Dog. Zijn baasje had eigenlijk alleen maar selfies en telefoonfoto’s, maar wilde toch graag een mooi aandenken. Van een bestaande foto maakte ik deze Wondermooie Watercolor. ♡

Piter

Dit is Piter. Piter is Fries x Lipizzaner en met nog nét geen 4 jaar al een indrukwekkende verschijning. Deze shoot was zijn eerste keer van stal, maar wat was hij enorm braaf! Voor het baasje van Piter maakte ik deze Wondermooie Watercolor.

Doedel

Doedel is een ontzettend lief, gehoorzaam allemansvriendje. Voor een portretfoto ging hij er even extra mooi voor zitten. Ik maakte deze Wondermooie Watercolor als verrassing voor zijn baasje. Er hoeft alleen maar een lijstje omheen en een eyecatcher is geboren!

Nomi & Fabiola

Nomi en haar vriendinnetje Fabiola hadden het grootse plezier tijdens deze kerst shoot. Nomi wilde graag een poster van haar verzorgpony op haar kamer en voor haar maakte ik deze Wondermooie Watercolor.

Zo’n prachtig kunstwerk om mee te pronken,

dat wil jij toch ook?


Ben je niet zeker of een bestaande foto geschikt is? Wil je weten wat jouw investering is?

Heb je nog een andere vraag? Neem gerust contact op!