(Fantasy) Fotoshoot voor kinderen of jong volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke bijzonderheid.


Pas op, deze shoot is niet voor iedereen! Alleen voor hele bijzondere personen!


😎 Ben jij niet bang om in de belangstelling te staan?

🦄 Heb jij een grote fantasie droom of wens die je graag in vervulling ziet gaan. Misschien wil je wel in een raket naar de maan? Of heb je altijd al sneeuwwitje willen zijn? Wil je vliegen op een draak? Een rit maken op een unicorn? Een voetbalheld zijn? Geen droom te groot of te klein.

👍🏻 Jij vindt het geen probleem dat ik de foto's die ik van je maak gebruik voor Insta, Facebook, mijn website en andere reclame doeleinden voor Pixel Rebel.

🚘 Ben jij mobiel genoeg om op locatie te komen shooten.

♿ Ben jij fysiek of verstandelijk bijzonder?Dan is deze shoot echt iets voor jou!

Moeder van Anouk

“Wat heeft Anouk (en wij dus ook) een fantastische dag gehad! Ook al kan ze niet praten, ze maakt nog steeds elke dag duidelijk hoe geweldig het was! Petje af voor jou als fotografe. Anouk voelde zich meteen op haar gemak, en mooi om te zien hoe je met ‘deze’ doelgroep omgaat. Nogmaals heel erg bedankt 😘”

KIND WORDS

KIND WORDS

249,-Je krijgt van mij:


  • Een complete shoot waarin ik jou op een manier neerzet die past bij jouw droom en hoe we die willen neerzetten.
  • Een uitgebreide voorbereiding zodat we jouw thema helemaal tot in de puntjes hebben uitgedacht.
  • Alle uren nabewerking
  • Alle digitale attributen die ik nodig ben voor jouw droom (denk aan een digitale achtergrond met een kasteel, of een voetbalstadion, unicorns, ijsberen, haaien of wat je dan ook maar verzint.)
  • Mijn skills en ervaring
  • Mijn enthousiasme en gekke fratsen
  • 1 digitale fantasy foto, dus jouw droom helemaal waar gemaakt in Photoshop.
  • 2 standaard bewerkte digitale foto's
  • PLUS: een hele toffe big size filmposter van jouw droom/fantasy foto


Meer foto's zijn uiteraard bij te bestellen.

Waarom ik affiniteit heb met deze doelgroep?


Mijn zoon is gediagnosticeerd met CP. Ofwel Cerebrale Parese. Tijdens zijn geboorte heeft hij zó in de knoei gezeten, dat dat een hersenbloeding en herseninfarct heeft veroorzaakt. De eerste weken heeft hij moeten vechten voor zijn leven, om maar te zwijgen van de battles die daarop volgden en nog altijd gaande zijn.


Als moeder van een kind met de nodige 'bijzonderheden' weet ik hoeveel impact dit kan hebben op jouw leven, of dat van je gezin. Toch hebben wij binnen ons gezin gekozen om voornamelijk te focussen op dat wat wél kan. Wij zien niet louter beperkingen, wel uitdagingen. Ook zien we geen onvolkomenheden, louter talent en uniekheid.


Ik wil daarmee niet zeggen dat het altijd makkelijk is, want dat is het zeker niet! Maar deze manier van denken heeft er wel voor gezorgd dat onze zoon in zijn eigen dromen is blijven geloven. Zo heeft hij de afgelopen twee jaar voor zijn favoriete club Cambuur mogen uitkomen in de 'Bijzondere Eredivisie'. Iets dat we een aantal jaren geleden niet voor mogelijk hadden gehouden. A real dream come true!


En die droom heb ik onlangs helemaal uitgelicht in een toffe 'filmposter' die nu megagroot op zijn kamer prijkt (en te zien is hieronder in de voorbeelden.) Trots dat hij is joh! En dat gun ik andere bijzondere kinderen ook!


Jouw droom laten uitkomen? Een vraag? een idee?

Klik op de onderstaande button

De droom van Senn:

De droom van Bart:

De droom van Anouk


heb je nog vragen? Voel je vrij om contact te zoeken.

Volg jij me al?