'A Touch of Magic' Photoshop Workshop - voor de fotograaf die verder wil gaan dan just average.


Jouw foto's zijn goed. Je kunt prima overweg met Lightroom of een ander fotobewerkingsprogramma. Je klanten zijn tevreden en de flow van opdrachten kabbelt gestaag verder. Toch weet je dat je meer uit je foto's kunt halen. Je mist nét dat stukje extra, die touch of magic die jouw foto's doen onderscheiden van de massa. Want wanneer je door de socials scrolt, lijkt het alsof bijna iedere fotograaf dezelfde preset gebruikt als jij.


En hoewel jij inmiddels jouw personal tweak hebt ontwikkeld en niemand natuurlijk foto's maakt zoals jij, voel je ergens dat je nóg meer uit jouw foto’s zou kunnen halen, if only....


If only you knew how to Photoshop, dan zouden jouw foto's zó fenomenaal worden dat je straks geen kabbelende flow aan klanten hebt maar een fakking waterval.


Wat zou je graag Photoshop onder de knie krijgen. Leren hoe je extra's kunt toevoegen en jouw foto's die extra vibe geven zoals je ze in gedachten voor je ziet. Je hebt het complete plaatje al in je hoofd, maar geen idee hoe je dat kunt creëren of waar je moet beginnen. Er zijn honderden tutorials op YouTube te vinden, but who's got time om ze allemaal te zien? Bovendien zijn ze in het Engels en jij hebt Photoshop in het Nederlands staan, wat alles nog verwarrender maakt. En je weet inmiddels dat het leren via dergelijke tutorials niet jouw ding is. Het gaat te snel, ze slaan soms stappen over die jij nog niet kent waardoor je vastloopt en dan is de lol eraf. Of het gaat juist te langzaam en verlies je je geduld. Daarnaast mis je gewoon de interactie en de mogelijkheid om vragen te stellen die bij je opkomen tijdens het proces.


En hier kom ik in beeld. Geef mij 4 uren van jouw tijd en jij neemt skills mee naar huis waar je een leven lang profijt van hebt.

In mijn Private Workshop 'A touch of Magic' help ik jou met hetgeen je wilt leren. We duiken meteen in jouw foto's en focussen ons op dat wat jij graag neer wilt zetten, zodat je gericht kunt leren.


Weten hoe je de kleur van iets veranderd? Dan gaan we daar mee bezig. Leren hoe je je achtergrond kan vervangen voor iets anders? Of een Sky replacement kunt doen? Ik help je stap voor stap. Props, items of dieren toevoegen? Samen met mij heb je die skill zo genaild! En nee, basiskennis heb je niet nodig, die doen we onderweg wel op.

Ik leer je letten op details als lichtinval en scherptediepte zodat jouw edit zó echt lijkt, dat iedereen denkt dat je de foto gewoon geshoot hebt. Nou ja, tenzij je een unicorn in je foto photoshopt, that's kinda hard to sell as real...


Geef jij straks jouw foto's The Magic Touch of blijf je mediocre doorkabbelen?


1 ochtend full focus werken aan jouw doel.

direct resultaat en jouw edits ready for publishing

onmiddellijke feedback en hulp

echt 1 op 1 quality time


Naast dat je veel leert, is een private workshop met mij ook nog eens super gezellig en inclusief een hapje en een drankje.

Is Friesland te ver voor je? Ik biedt ook de mogelijkheid om je op afstand te helpen middels een video call.

Never ending possibilities!


Doei Fotoshop Frustraties - hallo next level foto's!

FAQ

Kan ik in termijnen betalen?

Dat is zeker mogelijk. Weet wel dat we pas aan de slag gaan wanneer het volledige bedrag betaald is.

Kan ik ook bij jou terecht voor Lightroom training?

Zeker weten! Ik ken Lightroom op mijn duimpje en kan jou daar zeker bij helpen. Neem gerust contact met me op.

Ik woon ver weg, moet ik echt helemaal naar Friesland komen?

Hoewel het natuurlijk wel het fijnste leert en technische issues voorkomt wanneer je live met me bent, is er zeker de mogelijkheid om de workshop te volgen middels een videocall.

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop heeft een duur van maximaal 4uren inclusief pauzes.

Voor wie is deze Workshop?

Deze Workshop is voor de beginnende en licht gevorderde Photoshopper.

Neem contact op: