Hey jij!


Ben jij een dromer?

Weet jij gewoon dat unicorns bestaan?

Geloof je - net als ik - in sprookjes?

Heb jij altijd al een Viking willen zijn? Een fee? Roodkapje? Zorro? Of een andere rol uit jouw favoriete fantasy-serie of film?


Weet je dat dat gewoon kan?


Als jij helemaal gaat glunderen bij het idee van een fantasy shoot met (of van) jouw paard of hond, dan ben je op de juiste plek! Pixel Rebel is gek op fantasy en alles waarvan iedereen altijd zegt dat het niet bestaat. (Maar wij weten wel beter he? ;-) )

Boek jij een Fenomenale Fantasie Shoot bij mij? Dan gaan we er samen een onvergetelijk moment van maken! Van te voren bedenken we het concept en tijdens de shoot is er ruimte om te improviseren. Maar het echte werk komt pas na de tijd in de nabewerking. Ik werk jouw concept tot in de puntjes uit zodat het uiteindelijke plaatje helemaal klopt en het eindresultaat helemaal is waar jij al die tijd van droomde!Als ervaren fotograaf weet ik precies wat ik moet doen om het plaatje helemaal in de sfeer te krijgen. Want ik heb het eindresultaat al in mijn hoofd, lang voordat ik op de sluiterknop van mijn camera druk. Eveneens heb ik als Photoshop Expert de know-how om het allerbeste uit jouw foto’s te halen in de nabewerking.

Dus waar wacht je op? Maak je dromen waar!


Het voelt als shooten met een vriendin

Zeg je Daphne, dan zeg je creativiteit en enthousiasme!

Tot nu toe heb ik 2 keer een fantasy shoot met mijn paard bij Daphne gehad en dat gaan er zeker meer worden! De shoot is eigenlijk een en al gezelligheid, samen kijken naar wat we beide graag zouden willen en lukt dat niet? No worry’s, Daphne heeft al een ander gaaf idee in haar hoofd. Soms heb je zelf iets in je hoofd en wil dat op de dag zelf niet lukken (het blijven paarden) en dan heeft ze toch die ene foto weten te maken die je graag wilde!

Ik heb iedere keer snel mijn foto’s gekregen en Daphne is snel in haar contact. Het voelt eigenlijk meer als een shoot met een vriendin dan een shoot met een ingehuurde fotograaf.


– Nynke Veenstra

Een greep uit de voor en na foto's:

Kan een zo'n fantasie foto ook zonder shoot?

Zeker weten! Ik kan van een bestaande foto ook een prachige fantasie plaat maken, mits deze zich hiervoor leent. Maar het is ook mogelijk om zelf een foto te maken, gewoon met jouw eigen smartphone. Ik geef je aanwijzingen hoe je dat het beste kunt doen en daarna laat je de magie aan mij over!


Zij gingen je voor:

Prijzen:


Omdat een fantasy shoot of edit sterk afhangt van wat je wilt en hoeveel uren werk aan Photoshop daarin gaat zitten, is het voor mij onmogelijk om een vaste prijs te hanteren. Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor een prijsindicatie.