Pixel Rebel, imagination unleashed!

met mijn camera breng ik imaginatieve werelden tot leven.

met mijn camera breng ik imaginatieve werelden tot leven.

Hoi! Ik ben Daphne, het gezicht achter Pixel Rebel

Hoi! Ik ben Daphne, het gezicht achter Pixel Rebel

Fotografie is een verlengstuk van mijn joie de vivre. Wat begon als nieuwsgierigheid naar hoe een camera werkt, groeide uit tot een passie die niet meer uit mijn leven weg te denken is. Dat de focus van mijn fotografie voornamelijk op dieren & fantasy ligt, is niet zo verwonderlijk; liefde voor dieren & sprookjes is mijn hele essentie, al zo lang ik me kan herinneren.

Echter, dit was zeker geen bewuste keuze: deze kant van fotografie koos mij, niet andersom!

Heb je een vraag? Neem contact op
Heb je een vraag? Neem contact op

Weetjes over mij

Weetje 1


Ik geloof in unicorns! En in elfjes, draken, sprookjes en happy endings. En iedereen die mij nu voor gek verklaart, heeft nog nooit door mijn lens gekeken! Want door mijn lens zie ik dingen die voor het blote oog verborgen blijven...

Weetje 2


Vroeger wilde ik altijd lerares worden. Niet zo gek dus dat ik naast het fotograferen zelf, het ook enorm leuk vind om anderen te leren fotograferen. Zo'n twee keer per jaar organiseer ik een meeloopdag en daarnaast kun je bij mij terecht voor online cursussen.

Weetje 3


Naast fotografie heb ik nog een andere passie: schrijven. Al vanaf mijn jeugd ben ik enorm fan van de boeken van Stephen King. Zijn boeken inspireerden mij om ook te gaan schrijven en het is mijn droom om ooit mijn eigen boek uit te brengen.

Weetje 4


Ik ben al ruim 20 jaar samen met de liefde van mijn leven Richard

Samen hebben wij twee wondertjes op de wereld gezet: Senn & Nomi.

Onze zoon Senn (17 jaar) fungeert regelmatig als mijn persoonlijke assistent en videomaker tijdens mijn shoots en dat doet hij als geen ander zo goed!

Onze dochter Nomi (10 jaar) is mijn muze en haar gezichtje zul je dan ook regelmatig tegenkomen in mijn foto's!

Achter de Schermen

Wat zeggen anderen?

Het voelt als shooten met een vriendin

Zeg je Daphne, dan zeg je creativiteit en enthousiasme!

Tot nu toe heb ik 2 keer een fantasy shoot met mijn paard bij Daphne gehad en dat gaan er zeker meer worden! De shoot is eigenlijk een en al gezelligheid, samen kijken naar wat we beide graag zouden willen en lukt dat niet? No worry’s, Daphne heeft al een ander gaaf idee in haar hoofd. Soms heb je zelf iets in je hoofd en wil dat op de dag zelf niet lukken (het blijven paarden) en dan heeft ze toch die ene foto weten te maken die je graag wilde!

Ik heb iedere keer snel mijn foto’s gekregen en Daphne is snel in haar contact. Het voelt eigenlijk meer als een shoot met een vriendin dan een shoot met een ingehuurde fotograaf.


– Nynke Veenstra