Wat is de ervaring van andere mensen met Pixel Rebel?

Spontane momenten en oog voor de dieren.


Ik ben erg tevreden over Framed by D! Ik heb meerdere shoots bij haar gedaan. De dieren weet ze er altijd zeer sprekend op te zetten en weet altijd de goede momenten te schieten. We zijn nooit lang bezig met een shoot wat alleen maar positief is voor de dieren. Bij een shoot samen met mijn vriend werden we heel erg op ons gemak gesteld en werd het een hele leuke ontspannen shoot zonder te veel te moeten poseren. Juist de spontane momenten werden gefotografeerd wat erg leuk is! Dat maakt een foto toch meer af. Mocht ik een eigen idee hebben geeft Daphne altijd haar mening of het wel of niet kan of verstandig is. Maar ze gaat altijd wel mee met mijn ideeën hihi. Het contact gaat zeer makkelijk via WhatsApp en de mail. Ze reageert zeer vlot. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!– Elina de Groot

Absolute aanrader!

Wat een geweldige fotoshoot met onze 4 honden! Daphne neemt de tijd, leert de honden kennen en probeert ze op hun mooist te fotograferen. Ze weet wat ze doet. Ook na de fotoshoot is het contact erg goed en staat ze open voor ideeën en zet ze dat stapje extra. Ze zijn allemaal zo mooi geworden dat we geen keuze konden maken uit de foto’s en alles hebben besteld 😃! Een absolute aanrader en we willen graag over een tijdje nog eens foto’s laten maken van ons viertal 🐶🐶🐶🐶.– Mark Kremers

Heb je puppy’s? Bel Daphne!

In februari 2021, midden in een lockdown, zijn er in mijn kennel Royal Nova’s 6 geweldige dobermann puppies geboren. Omdat ik Daphne al een tijdje volgde via Facebook heb ik haar uitgenodigd om deze kleine frutsels op de foto te zetten.


Het was een koude, beetje regenachtige dag en we moesten natuurlijk afstand houden maar in alles kon ik dat gevoel bij Daphne niet herkennen. Ik kende haar persoonlijk niet maar het was een warme, gezellige, kleurrijke, enthousiaste en spontane middag. Nomi – Daphnes dochter – was mee als assistent en dat deed ze met verve!


Het is een hele uitdaging om 6 puppies in het gareel te krijgen en we hebben een aantal “poses” geprobeerd. Daphne is overal voor in! Met name de puppies allemaal tegelijk op je af laten rennen was hilarisch! Daphne heeft prachtig mooie foto’s gemaakt en met name de groepsfoto - die op aluminium bij ons in de woonkamer prijkt - is helemaal mijn favoriet. Ik vond het een super leuke middag met fantastisch resultaat. Dus als je je puppies vast wil laten leggen; bel daphne!


– Carla

Royal Nova’s Dobermannkennel

Het voelt als shooten met een vriendin!

Zeg je Daphne, dan zeg je creativiteit en enthousiasme!

Tot nu toe heb ik 2 keer een fantasy shoot met mijn paard bij Daphne gehad en dat gaan er zeker meer worden! De shoot is eigenlijk een en al gezelligheid, samen kijken naar wat we beide graag zouden willen en lukt dat niet? No worry’s, Daphne heeft al een ander gaaf idee in haar hoofd. Soms heb je zelf iets in je hoofd en wil dat op de dag zelf niet lukken (het blijven paarden) en dan heeft ze toch die ene foto weten te maken die je graag wilde!

Ik heb iedere keer snel mijn foto’s gekregen en Daphne is snel in haar contact. Het voelt eigenlijk meer als een shoot met een vriendin dan een shoot met een ingehuurde fotograaf.


– Nynke Veenstra

Geweldig!

Wat een geweldige fotoshoot van onze trouwerij! Daphne neemt de tijd, heeft haar huiswerk gedaan voor veel ideeën. Is makkelijk in de omgang, goede energie en enthousiasme. De foto's zijn allemaal zo mooi geworden. Een absolute aanrader voor trouwerijen en in onze toekomst gezinsfoto's.- Nicky Wagenvoorde-Scholtens

Dierbare herinneringen


Daphne is in staat om op een hele mooie manier mens en dier op beeld vast te leggen. Ik ben heel erg blij met alle foto’s die Daphne gemaakt heeft en kijk er vaak naar. Het zijn dierbare herinneringen.🍀

-Ella Wiersma

Dik tevreden!

Ik had bij een collega fokker hele mooie foto's gezien, gemaakt door Daphne. Dat wilde ik ook. We hebben een hele leuke, gezellige fotoshoot gehad! Heel gemoedelijk waar de fotograaf goede ideeën had, maar ook zeker open stond voor mijn ideeën. Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Ruime keuze qua foto’s. Dik tevreden!


- Ankie Tiekstra

vom haus middelsee duitse herder kennel

Verwachtingen overtroffen!

Mijn verwachtingen zijn overtroffen met de foto’s die Daphne maakte! Ik heb nu echt een paar pareltjes van foto’s van mij en mijn paard. Ik ben er ontzettend blij mee!!


- Wendy tromp

Goh, zijn wij dat?

“Daphne’s talent vangt op bijzondere wijze ons gewone ‘zijn’, dat is heel mooi. Dat je denkt “Goh, zijn wij dat?” Al wist ik natuurlijk heel goed al wel dat ik veel heb om dankbaar voor te zijn.


-Wia Marinus

'Tis gewoon een feestje!

Prachtige foto’s!!!

En Daphne is een onwijs leuk persoon om een shoot mee te doen. ‘T is gewoon een feestje!


- Wiepkje de boer

Zeer blij en tevreden!


Daphne is erg enthousiast, energiek en leergierig. Zeer blij en tevreden met de gemaakte foto’s!


– Kataya Reitsema

Ontspannen fotoshoot.


Op een ontspannen manier een fotoshoot maken en zeker de tijd nemen voor iemand van 27 ;-) te paard.


– Gjalt van der Woude

Ondertussen op Insta....