December aanbieding: nu €122,-

inclusief gratis bonus les nabewerken t.w.v. 99,-Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023

Herken je deze situatie?


Je loopt lekker met jouw BFF (Best Furry Friend) in het bos. Ieder blaadje, takje en struikje daar moet even aan gesnuffeld worden en alle waterplassen zijn de beste drinkbak.


En dan gebeurt het, stop de tijd! Een kodak-momentje doet zich voor. Waar is een fotograaf als je die nodig hebt? En zelfs al heb je zo eentje altijd bij de hand (ikzelf dus), dan heb je op dit soort momenten meestal geen camera mee. Daar gaat je prachtige herinnering, gone with the wind!


Of....Nee! Briljant idee! Je pakt gewoon je mobiel, want die camera heb je altijd bij je. En dus knip je voor het lieve vaderland weg om het kodak moment te vereeuwigen.


Als je een beetje op mij lijkt, dan heb je op de terugweg een mega smile op je gezicht, wetende dat je zojuist een geweldig moment hebt vereeuwigd.Wanneer je thuis weer lekker op de bank geploft bent, voetjes omhoog, huispakkie aan, je BFF lekker knus tegen je aan, wil je jouw moment natuurlijk delen op de socials. Dus pak je je phone, zoekt de foto op en....


Whoap, whoap, whoaaaaaaappppp. De foto straalt totáál niet uit wat jij in het moment hebt beleefd met jouw BFF.

DIKKE VETTE KAKZOOI!

De deceptie is groot en da's heel begrijpelijk. Maar wat als je jezelf deze teleurstelling had kunnen besparen?


Want wat als jij vanaf nu alleen nog maar steengoede foto's gaat maken van jouw hond, gewoon met je smartphone?

Van dit...

Naar dit!

Daf, tell me how!


Ik heb een online cursus gemaakt waarin ik jou in 5 lessen leer om betere foto's te maken van jouw hond (of andere Best Furry Friend), gewoon met je smartphone!


Geen ingewikkelde fotografie termen, onmogelijke camera instellingen of dure apparatuur. Maar gewoon fotograferen met de foon die je al hebt zonder ingewikkelde toestanden.


Met meer dan 10 les video's, - met onze eigen Dex in de hoofdrol - leg ik je à la Daphne uit waar je tijdens het fotograferen op kan letten, wat juist wel of beter niet kan doen, welke snufjes op je camera geweldig werken, wanneer je die kunt gebruiken én....


...tot en met 31 oktober 2023 krijg je nu ook de bonus les 'Nabewerken met Lightroom Mobile' er gratis bij. En heel eerlijk? Deze gratis les is een tikkeltje uit de hand gelopen. Want met wel 7 videolessen lijkt het meer op een tweede cursus dan een losse les!Dat de cursus echt tof is geworden, dat kan Jacintha beamen: zij heeft als eerste mijn cursus gedaan om te controleren of er nog 'losse eindjes' zitten en dit zijn haar bevindingen:


“ Wowww wat een waarde zit er in de cursus 'gewoon met je phone'! Ik had de eer om deze cursus als aller eerste te doen en hij is echt fantastisch. Echt lekker zoals Daphne is, legt ze kort en krachtig uit hoe je mooie foto's kan maken met je Phone. Ook de opdrachten zijn super goed toegelicht en leuk om te doen. En dan haar bonus les bij deze pilot.... Mega tof wat een waarde zit daarin! Alleen al daarom, en de geweldige academy lay-out, is het de moeite waard om de cursus te kopen! ”


- Jacintha


Maar ook Esther die mij met de technische kant van de academy geholpen heeft, heeft een kijkje kunnen nemen en zette vervolgens dit op socials:


“ Wie in mijn netwerk heeft een hond en wil leren om die goed op de foto te zetten? Ik kan je vertellen dat als dit je moment is om aan te haken, je echt mazzel hebt. Ik heb achter de schermen gezien wat je gaat leren 😍 ”


- Esther


Les 1: Je Foon als tool


In deze les laat ik je zien wat je allemaal kunt instellen op je telefoon camera en welke instellingen ik gebruik voor verbluffende resultaten

Les 2: Achtergrond


Waarom is de achtergrond belangrijk? Wat doet het met je foto? Aan de hand van voorbeelden, leer ik jou kritisch kijken naar je omgeving.

Les 3: Oog in oog


Een ongeschreven vuistregel in de fotografie. Ik leer je er alles over.

Les 4: Lichtspel


In deze les leer ik je over dingen als lichtinval en schaduwspel.

Les 5: Perspectief


Hoe kun je je foto's nóg specialer maken door te veranderen van perspectief, regel van derden toe te passen en 'natuurlijk kaderen'.

Bonus les: nabewerken


Door nabewerken til je je foto's tot een next level! Ik leer je hoe je dit kunt doen en welke app ik daarvoor gebruik.

De bevindingen van Onno die de cursus kocht en deze in één dag verslond:


"Ik was vanmorgen om 4.00u al wakker en zo nieuwsgierig. En ja, als je eenmaal bezig bent kun je niet meer stoppen...😉

Die filmpjes van jou, precies jij, daar houd ik van!

Supergave cursus Daphne, echt blij mee en zeker weer bijgeleerd! Thnx 👌👊"
Na deze cursus:


  • Krijg jij zo'n mooie wazige achtergrond ook voor elkaar;
  • Weet je precies waar je op moet letten m.b.t. lichtinval;
  • Leer je wat de achtergrond kan doen voor jouw foto's en waar je op kunt letten om een rommelig ogende foto te voorkomen;
  • Ontwikkel jij oog voor perspectief;
  • Kun je je foto's tot een next level tillen d.m.v. eenvoudig nabewerken;
FAQ

Heb ik een dure telefoon nodig?

Nope! Je kunt deze cursus gewoon doen met de foon die je al hebt. En ook al heb je een wat oudere versie die misschien niet iedere functie heeft die de nieuwere modellen wel hebben, dan nog kun je heel veel uit deze cursus halen omdat het voornamelijk de skills zijn van de fotograaf (jij dus) die de foto maakt, niet de apparatuur.

Heb ik voor het nabewerken een betaalde app nodig?

Nee hoor. De app waarmee ik mijn foto's bewerk is helemaal gratis. Wel kun je kiezen voor de 'premium versie' waarmee je meer opties hebt. Deze kost €5.99 per maand en is alleen voor de mensen die echt meer willen dan alleen de basis nabewerking.

Ik heb geen laptop of PC, kan ik de cursus op mijn mobiel doen?

Ja dat kan! De academy is zo gebouwd dat deze geschikt is voor mobiele telefoons.

Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus?

Je hebt een jaar lang toegang tot alle lessen zodat je alles in een rustig tempo kan doen indien je dat wenst.

Is dit een fysieke of online cursus?

Dit is een online cursus. Het voordeel daarvan is dat er geen beperkingen zijn op het aantal plekken die beschikbaar zijn en je kunt de cursus doen op het tempo dat jij fijn vindt.

  • Had ik al gezegd dat je dit alles krijgt voor maar €77,- ???
  • En dat je meteen kunt starten?
  • Dat je de extra bonus les (nou ja, cursus!) Nabewerken erbij krijgt?
  • En dat deze aanbieding alleen geldt voor pilot klanten?
  • Dat jij dus een pilot klant bent als je je inschrijft vóór 31 oktober?
@pixel.rebel.nl
Volg jij me al op Insta?