Imagine this:


De postbode heeft net een stapeltje kaarten door de brievenbus gegooid. Je pakt ze van de mat, brrrr wat voelen ze koud en nat. De wind huilt door het huis en een vlaag tocht vanuit de brievenbus doet je rillen. Je loopt snel de warme woonkamer weer in.


Je hebt geen geduld om netjes een mesje of briefopener te pakken, maar wriemelt met je vinger in dat ene gaatje en scheurt de hele enveloppe open. Je verwacht weer zo'n standaard kaart te zien - je weet wel, uit de grabbel bak van de Action of Kruidvat.

Natuurlijk, je waardeert iedere kaart die je krijgt, maar wat zou het leuk zijn als iedereen wat meer liefde en fantasie in hun kerstgroeten zou sprenkelen.


Bijna gedachteloos scheur je die laatste enveloppe open en dan.... Maar... Wat... Oh wow! Je gelooft je ogen niet en roept spontaan: "Oh kijk nou wat leukkkkk!!!!" Je puber kijkt verstoord op van zijn mobiel, je partner klapt verbaasd z'n laptop dicht en ook de hond kijkt je vragend aan. Z'n oortjes naar voor en z'n koppie scheef alsof hij vraagt: "Watsgebeurd?"


Want zó leuk is het namelijk om zo'n toffe Magic X-mas Card door je brievenbus te krijgen. En ik beloof: volgend jaar praat iedereen nog steeds over je kaart en liggen ze voor de brievenbus te wachten op de nieuwe editie: "Zou hij dit jaar ook weer zo leuk zijn?"


Ik weet dit, omdat ik dit zelf al jaren doe en nog steeds hebben mensen het over 'Die ene kaart met die ijsbeer' (van 8 jaar geleden) of 'die grappige met die maffe rendieren (vorig jaar). Deze magische, gepersonaliseerde kerstkaarten maken de tongen los van iedereen die zo gelukkig is eentje te ontvangen!

Zo werkt het:  1. Je kiest hieronder welk soort edit je wilt. Dit zijn voorbeelden van voorgaande jaren, jouw kaart wordt natuurlijk helemaal op maat gemaakt.
  2. Klik aan welke je leuk vindt, de link leidt je naar de store waar je meerdere varianten vindt. Je kiest jouw edit (nogmaals; je kiest slechts het voorbeeld, jouw kaart wordt straks voor jou gepersonaliseerd), doet hem in het winkelwagentje en rekent af;
  3. Je levert zelf een foto aan (dit kan met je camera of mobiel, óf je gebruikt een foto die je al hebt). No worries, ik begeleid je daar volledig doorheen.
  4. Je mailt de foto naar mij. Hier stuur ik je een speciale link voor.
  5. Relax! Ga lekker bankhangen, Netflixen, naar de sauna of wat je dan ook maar doet om te ontspannen.
  6. Je ontvangt vanzelf van mij jouw magische edit als digitaal bestand die je zelf kunt laten afdrukken tot kerstkaart of digitaal kunt versturen.
  7. Wil je graag tastbare kaarten die net zo voelen als een échte kerstkaart in plaats van een fotoafdruk? Dat kan!


Voor een toeslag van €9,- neem ik al jouw zorgen uit handen en regel jouw volledige bestelling. Zo hoef je zelf niet op zoek naar een afdruk service, ben je verzekerd van top kwaliteit en zit je niet te klooien met randen en uitsneden die dan weer nét niet passen. Kortom: geen gedoe!

*** Let op: de kosten voor de kaarten zelf komen hier natuurlijk nog bij he!


Heb je geen idee hoe je de foto moet maken en waar die aan moet voldoen? No worries, ik begeleid je volledig door het proces! Velen gingen je al voor, dus het is echt goed te doen.


Lukt het echt niet? Met liefde maak ik de foto's voor je en daarom krijg je in combinatie met de één van de magic edits 25% korting op een fotoshoot. Dan kun je gewoon helemáál achterover blijven hangen!

Hier kun je uit kiezen:

Enchanting Globes

€29,-


Jouw foto in een betoverende snow globe of kerstbal.


De foto die jij aanlevert, komt in de globe. Ik bewerk dus NIET jouw foto, maar zoals jouw foto wordt aangeleverd, zo zie je hem terug in de globe.


Kijk voor voorbeelden in de Store (tik op de foto.)

Magic Winter

€39,-


Jouw favoriete foto omgetoverd in een magische winter edit. Met Santa Hat of zonder, de keuze is aan jou.


Je levert je eigen foto aan en ik tover hem om in een magische winter edit.

Is jouw foto door een andere fotograaf gemaakt? Vraag dan nog even toestemming.


Tik op de foto voor meer voorbeelden in de store

wondrous Window

€49,-


Kinderen en dieren hebben een 6e zintuig waardoor ze zien waar de meeste grown ups allang niet meer in geloven.


Door mijn magische lens zie ik wat zij zien en zodoende kon ik dit tafereel vastleggen.


Wordt dit jouw kerstkaart? Kijk in de Store voor andere voorbeelden. (Even klikken op de foto.)

Crazy X-mas fun

€59,-


Kan het jou niet gek genoeg?


Deze Edit is super uitgebreid kerst en helemaal op jouw wensen afgestemd. Ik heb verschillende ontwerpen, dus kijk gerust in de store of je iets leuks ziet. Je komt in de store door te klikken op de foto.


Heb je andere wensen? Neem gerust contact met me op, dan kijk ik of ik jouw wens kan vervullen.

Een aantal Before and After voorbeelden van voorgaande jaren

FAQ

Waarom zit er verschil in prijs?

Het prijsverschil zit hem in de complexiteit van de Edit. Hoe complexer, hoe langer ik ermee bezig ben.

Kan de edit ook als gedrukte kaart bestellen?

Dat kan zeker! Echter druk ik zelf geen kaarten of foto's, maar besteed dat uit. Ieder zijn vak namelijk. Voor een kleine toeslag regel ik alles voor je.

Ik heb iets anders gezien ergens, kun je dat ook maken?

Vast wel. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we het.

Contact