*** aftel banner aanbiedingHeb je het gevoel dat jouw foto's de wauwfactor missen?

Dit had ik aan het begin van mijn fotografie carrière. Ik wist hoe ik mijn camera moest instellen en mooie foto's kon maken, maar merkte dat mijn foto's nog geen wauwfactor hadden. Ik zag de foto's van andere fotografen en wilde dit ook kunnen! Hoe krijgen ze dat halster weggewerkt, hoe krijgen zij die ogen zo mooi glinsterend en hoe krijgen ze zo'n prachtige sfeer in hun foto's?


***Button: Ja ik wil meedoenHerkenbaar? 

Je vindt Photoshop en Lightroom maar lastige programma's en vindt het lastig om hier alles in te vinden. Je hebt er al wel eens iets mee bewerkt, maar kunt de programma's maar niet eigen maken.

Je baalt wanneer je de foto's op je computer bekijkt en ziet dat er iets storends op de foto te zien is. Je wilt leren om moeilijke dingen weg te werken en het paard te perfectioneren.

Je ziet de fotobewerkingen van anderen en wil dit ook kunnen. Je wilt van jouw foto's echte wauwfoto's maken en leren hoe je sneller alles kunt bewerken.


Jij kunt dit leren!

 

Het heeft mij 5 jaar full-time werkervaring als paardenfotografe, een hbo kunstopleiding, online cursussen en uren YouTube tutorials kijken gekost om op het bewerkniveau te komen waar ik nu ben. Al mijn kennis over Photoshop en Lightroom heb ik gestopt in deze online cursus. Ik laat je zien hoe ik mijn foto's bewerk, hoe ik lastigere foto's bewerk, hoe je de sfeer mooier kunt maken, je workflow kunt verbeteren, en nog veel meer! Dit gaat jou veel bewerkingsplezier opleveren en enorm veel tijd en moeite besparen.


Krijg plezier in het bewerken van je foto's

Ik ga je laten zien dat Photoshop en Lightroom ervoor gaan zorgen dat het bewerken leuk en makkelijk wordt in plaats van een frustrerende bijkomstigheid van fotografie. Er zal een wereld aan mogelijkheden en creativiteit van je open gaan.


Investeer in jouw bewerk skills

 • Je koopt tijd om aan andere leuke dingen te besteden. Je hebt dadelijk alle tutorials die je nodig hebt op één plek en hoeft dus niet steeds YouTube af te speuren naar dat ene filmpje. 
 • Leer van A tot Z in jouw tempo. In de cursus zitten alle filmpjes, van hoe Photoshop werkt tot hoe je een specifiek onderdeel kunt wegwerken of de sfeer kunt verbeteren. Je kunt de filmpjes willekeurig bekijken en zo vaak als je wilt via je PC of de app.
 • Deze cursus is voornamelijk ontwikkeld voor iedereen die wel eens paarden fotografeert, die nog weinig met Photoshop en Lightroom hebben gewerkt en/of het fijn vinden dat ze alle tutorials makkelijk via één cursus kunnen bekijken.
 • In deze cursus laat ik je zien hoe de programma's werken, je jouw foto's kunt perfectioneren door dingen weg te werken, black foto's te bewerken, details te verbeteren, de sfeer mooier te maken en je eigen werkproces te verbeteren en te versnellen.
 • Daarbij laat ik in de bonusvideo's mijn workflow zien. Ik bewerk verschillende foto's van begin tot eind zodat je ziet hoe ik foto's bewerk en in welke volgorde. Zo kun jij jouw workflow verbeteren.


Al meer dan 486 mensen gingen jou voor


Veronique S: Aanrader voor gevorderden!

Ik had de cursus gekocht toen ik net Photoshop had aangeschaft, in het begin was het daardoor wat lastig om het te kunnen blijven volgen, maar nu ik wat langer in Photoshop werk en echt de basis hiervan onder de knie heb, vind ik het echt een super fijne cursus. Ik heb hier zeker wat aan en ik zal de cursus zeker aan anderen aanraden die de basis onder de knie hebben van Photoshop. Het is natuurlijk ook een cursus voor gevorderden! Ik heb super veel geleerd en af en toe bekijk ik de filmpjes nog wel eens als ik iets niet helemaal meer zeker weet, super handig dus!

Rosalin N: Een echte aanrader!

Een super fijne workshop voor fotograferen die net met Photoshop beginnen! De belangrijkste dingen worden erg goed en uitgebreid uitgelegd. Zo is het voor iedereen goed te begrijpen. Een echte aanrader voor iedereen die wilt beginnen met Photoshop.👌🏼

Brinthe B: Super fijne cursus

Ik ben super tevreden met de aankoop van deze cursus 🙂 je krijgt alle tips & tricks mee om je foto's nog mooier te maken, zeker een aanrader 👌🏻Waarom de cursus uniek is

 


De cursus is helemaal online

Je kunt de cursus via je laptop of PC bekijken, of zelfs via de app op je smartphone of tablet. Je kunt de video's zo vaak terug kijken als je wilt en ook tussendoor stop zetten. 

Alles op één plek

Je logt in met jouw account en hebt hierin toegang tot alle tutorials die overzichtelijk onder elkaar staan. Zo kun je ze altijd makkelijk terug vinden. Daarbij houdt jouw account bij waar je gebleven bent.

 

 Ik laat je alles zien

Van hoe ik mijn processen optimaliseer en zo snel kan bewerken tot slimme trucjes en hoe je snel je foto's kunt perfectioneren. Daarbij vertel ik ik waarom ik bepaalde keuzes maak en hoe ik met sommige dingen al rekening houd tijdens het fotograferen.


Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit onderstaande 6 modules met bijbehorende tutorials. In totaal bevat de cursus 30 Photoshop en Lightroom tutorials.


1.0 De Basis

 1. Basis uitleg Photoshop tools
 2. Basis uitleg Photoshop filters en lagen
 3. Het verschil tussen RAW en JPG
 4. De foto bijsnijden en groter maken

2.0 Kleuren en licht

 1. Foto's simpel optimaliseren qua licht en kleur
 2. Realistisch kleuren veranderen
 3. Een foto met tegenlicht bewerken
 4. Onderbelichte foto bewerken

3.0 Blackseries

 1. Blackseries voor beginners, portret
 2. Blackseries voor beginners, heel het paard
 3. Blackseries met een donker paard bewerken
 4. Blackseries bewerken met meerdere paarden

4.0 Wegwerken

 1. Touw en ketting wegwerken
 2. Haak aan bitring wegwerken
 3. Objecten wegwerken in de achtergrond
 4. Grote objecten wegwerken
 5. Touwhalster wegwerken

5.0 Perfectioneren

 1. Een zon toevoegen
 2. Oren naar voren photoshoppen
 3. Het oog perfectioneren
 4. De lucht in de foto vervangen
 5. Finishing touch

6.0 Lightroom

 1. Lightroom voor beginners algemeenBonusmateriaal: Workflow

Het bonusmateriaal bestaat uit lastige foto's die ik helemaal van begin tot eind bewerk. 

1. Een snelle workflow creëren 

2. Workflow: Blackfoto

3. Workflow: Lightroom en Pixieset

4. Workflow: Je eigen Photoshopstijl vinden

**** Button: Start vandaag met leren


Nu voor

€149

Normaal €249

 • 30 Photoshop tutorials t.w.v. €675
 • Jouw eigen online leeromgeving 
 • Bonus: 2 webinars t.w.v. €150
 • Bonus: 4 tutorials waarin ik mijn workflow laat zien t.w.v. €125

*** Button: Koop nu


Wat jij na de cursus kan

Na deze cursus weet jij precies hoe je ongewenste objecten op de foto weg kunt werken, touwen weg kunt toveren en bitringen kunt herstellen. Daarnaast laat ik je zien hoe je zowel makkelijke als moeilijke blackfoto's kunt bewerken en hierin meerdere paarden bij elkaar kunt photoshoppen. Tot slot laat ik je zien hoe ik mijn foto's bewerk, omga met lastige opgaves en hoe je jouw workflow kunt verbeteren.

*** Gevolgd door voor- en na foto's***


Meest gestelde vragen

Welke programma's heb ik nodig voor de cursus?

Is de cursus geschikt voor gevorderden?

Is de cursus ook voor beginners?

Hoe zien de tutorials er uit?

Hoe lang duurt de cursus?

Heb ik altijd toegang tot de cursus?

01 / 05