Daphne Kramp


De duizendpoot achter

Framed by D.


Daphne is de multidisciplinaire creatieveling achter Framed by D. Zij draagt eigenhandig zorg voor de fotografie, de nabewerking en tevens is ze het fantasierijke brein achter alle Photoshop producties. Maar daar stopt het niet, want ook dit prachtige webdesign, de copywriting én alle blogs komen uit haar koker.


Kom, dan introduceren we haar:

Wie ben ik?


Hoi! Ik ben Daphne, 46 lentes jong, fotograaf, Photoshop fanatic, rock-chick, moeder, animal-lover en grootverbruiker van Tony. Duh, de chocolade natuurlijk, wat dacht jij dan? 😉


De Daphne achter de camera is een tikkeltje anders dan de ‘gewone’ Daphne. Als fotografe ben ik enthousiast, gedreven, observerend, perfectionistisch, gefocust, professioneel en heb werkelijk engelengeduld. Als mens en mama kan ik een complete ras-chaoot en flapuit zijn, maar wel liefdevol, uitbundig, open, eerlijk en met iets minder van dat engelengeduld… Maar altijd ben ik een enorm gevoelsmens, enthousiast, gepassioneerd, vrolijk, toegewijd en humoristisch.


Naast fotografie en Photoshop is schrijven mijn grote passie. Ik schrijf al vanaf dat ik op mijn zevende een dagboekje kreeg van mijn oma. Het is mijn droom om een boek uit te brengen en ik zie dit in de komende jaren zeker nog gebeuren. Naast Framed by D houd ik een eigen blog bij over onze gezinsavonturen, namelijk Daphnes Wereld. Eveneens schrijf ik columns voor verschillende online magazines.


Mijn favoriete workouts zijn kickboksen en yoga. Ik weet het: twee totaal tegenoverstelde sporten he? Maar in mijn ogen zijn ze het beste van twee werelden. Ook mag ik graag in de natuur zijn om lange wandelingen te maken.


Ik ben al ruim 20 jaar samen met de liefde van mijn leven.

Richard, 53 jaar (maar kan nog prima door voor 35 n ) is mijn steun en toeverlaat, knappe kerel, brompot, lieve papa en onze ‘fixer.’ Wij zeggen altijd: “Als papa het niet kan maken, dan is het écht stuk!”


Samen hebben wij twee wonderen van kinderen op de wereld gezet:

♡ Onze zoon Senn, 15 jaar, ras-puber, kickbokser, voetballer, zachtgekookt eitje, goudeerlijk, humoristisch en enorm sociaal. Senn fungeert regelmatig als mijn persoonlijke assistent tijdens mijn shoots en dat doet hij als geen ander zo goed!


♡ Onze dochter Nomi, 8 jaar, diva, fashionista, pennymeisje, streetdancer, blij ei, dierenvriendin en zonnetje. Nomi is mijn muze, haar gezichtje zul je dan ook vaker tegenkomen in mijn portfolio!

Volg je mij al op Insta?