De vijf meest gehoorde twijfels en hoe ik ze wegneem


Veel mensen twijfelen of hun hond wel geschikt is om een fotoshoot mee te doen. Sterker nog, sommige hondeneigenaren denken dat de honden die ik voor mijn lens heb, speciaal getraind zijn voor fotoshoots. Nou, ik kan je verzekeren dat dat écht niet het geval is! De honden in mijn fotoshoots zijn stuk voor stuk ‘normale’ huis-tuin-en-keuken honden, zoals die van jou en mij.


Twijfel jij of jouw hond wel geschikt is omdat hij misschien niet zo goed luistert, geen commando’s kent of niet los kan lopen? Dan is deze blog een must read voor jou! Hier zijn de vijf meest gehoorde twijfels en daarbij vertel ik ook hoe ik ze wegneem.


1) Mijn hond kent geen commando’s

Oke, toegegeven: dat maakt het een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk! Ik heb immers ook regelmatig puppies voor mijn lens en die kennen geen enkel commando, walsen alle kanten uit en begrijpen totáál niet wat de bedoeling is. Maar toch vinden we altijd een manier om het voor elkaar te krijgen.


2) Mijn hond doet het niet goed op “Zit”

Wie zegt dat een hond persé moet zitten voor de foto? Het kan toch ook gewoon staand? Liggend? Rennend? Stuiterend? Maak je geen zorgen, er zijn mogelijkheden genoeg.


3) Mijn hond kan niet mooi kijken

Natuurlijk kan jouw hond dat! Ik heb namelijk zo mijn foefjes om de aandacht te trekken en ook al werkt het maar een fractie van een seconde, dat is alles wat ik nodig heb.


4) Mijn hond zit nooit stil.

Nou dan heb ik een feitje voor je: de meeste dieren zitten of staan niet stil. En dat is helemaal oké! Echter, door mijn ervaring kan ik hun gedrag redelijk goed voorspellen en weet ik precies wanneer ik die sluiterknop in moet drukken. Bovendien, zelfs de drukste honden worden uiteindelijk moe en gaan er bij zitten of liggen.


5) Mijn hond kan niet los

Dat hoeft ook niet. Ik heb regelmatig honden voor mijn lens die niet los kunnen voor welke reden dan ook. Special daarvoor heb ik een speciale ‘fotografie riem.’ Dat is een dunne – maar wel stevige riem die ik dan later bij het editen gemakkelijk weg kan werken in Photoshop.

Kortom: in de loop der tijd heb ik zo mijn skills ontwikkeld om jouw viervoeter op zijn best te fotograferen. Klikken op het juiste moment, laat dat nou mijn specialiteit zijn! En als jij vertrouwt op mijn ervaring en expertise, dan beloon ik jou met de geweldigste foto’s van jouw maatje!

Framed by D

Framed by D

Mijn expertise, jouw moment!

Mijn expertise, jouw moment!

Boek nu een shoot en krijg 20% korting met de code: GEEN TWIJFELS!

*Korting geldt niet voor mini shoots of in combinatie met andere acties.

Boek met korting
Boek met korting